Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5085 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
saka napisał:
wiewióra napisał:
to zamiast tych kwadracików .trójkątów i kółek to ja proponuje kwiatuszki takie kolorowe a dla moderatorów czarne tulipany

kurczę, miałam zaproponować kwiatki a teraz już nie mogę

to ja proponuję serduszka, kolor zasadniczo obojętny...
ale może jednak czerwone, skoro walentynki tuż tuż
dla giovi różowe

Kurde,powiem szczerze,że przed Ulv-em ciężkie zadanie Jak każdemu dogodzic Sama bym nie wiedziała ......Może Hilton coś wykmini,ona przecież wszystko wie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
PROPONUJE ZLIKWIDOWAC W OGÓLE KWADRACIKI I KOLORY

Oraz te smieszne oklaski .

Ulv, aleś sie dał wrobić - moje kondolencje

OOOOOO spózniłam sie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Spóźniłaś się córko, ale prawde napisalas. Hilton zawsze wszystko wie i ma recepte na każda chorobe i bolączkę. Zaprawde powiadam wam, ze to nie moderator pilnuje porzadku na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Spóźniłaś się córko, ale prawde napisalas. Hilton zawsze wszystko wie i ma recepte na każda chorobe i bolączkę. Zaprawde powiadam wam, ze to nie moderator pilnuje porzadku na forum.

...czyli co? to juz nie bedzie mozna sie tu powyzywac normalnie jak ludzie???
Hiltonie, zalapalismy sie chyba na stare dobre czasy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hahahah, uwazam ze bedzie mozna, dlaczego nie??? Wiele razy sie tu wypowiadałam w sposób jak niektorzy okreslili "kontrowersyjny" i jak zajdze potrzeba to zrobie to znów.
Na tym forum jest jak w zyciu. Nie wszytsko jest różowe. Fakt, wypada sie pohamowac czasem, ale z tego co pamietam, to nie naublizałam nikomu, napisanie komus ze jest głupim lub idiotą to nie obelga.
Poza tym jesli chodzi o moderowanie wypowiedzi, to raczej moderowane powinny byc debilizmy w stylu mepsycholog lub aktualnie bumella, a nie ze ktos napisal "kur*a".
Z powazaniem,
Hilton ( nie zadna Hiltonka )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Hahahah, uwazam ze bedzie mozna, dlaczego nie??? Wiele razy sie tu wypowiadałam w sposób jak niektorzy okreslili "kontrowersyjny" i jak zajdze potrzeba to zrobie to znów.
Na tym forum jest jak w zyciu. Nie wszytsko jest różowe. Fakt, wypada sie pohamowac czasem, ale z tego co pamietam, to nie naublizałam nikomu, napisanie komus ze jest głupim lub idiotą to nie obelga.
Poza tym jesli chodzi o moderowanie wypowiedzi, to raczej moderowane powinny byc debilizmy w stylu mepsycholog lub aktualnie bumella, a nie ze ktos napisal "kur*a".
Z powazaniem,
Hilton ( nie zadna Hiltonka )

Ty jestes chyba glupia!!!
E tam, gdyby nie bylo roznicy zdan, nie byloby tego forum, bo i po co.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
...nie wiem jak sobie fullkasco poradzi w nowych okolicznosciach przyrody
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski, nie chyba, ale na pewno jestem głupia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski, nie chyba, ale na pewno jestem głupia.

Gdybym to ja byl moderatorem to wycialbym te odpowiedz: powinnas sie ze mna nie zgodzic, a tak to tylko zasmiecasz to forum swoimi wypocinami...popiardujac pewnie przy tym!!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Kowalski10 na zdjeciu to cie pchly zjadly ?
jakbys czytal temat ,to bys wiedzial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok